Toimistosiivous Helsinki, ekologisesesti.

Siivouspalveluita Pääkaupunkiseudun yrityksille!

Toimistosiivous Helsinkiin.

Toimistosiivous Helsinkiin ja muualla Pääkaupunkiseudulla perusteellisesti ja kätevästi TimeOut Siivouspalvelulta. Ota yhteyttä ja tilaa ensimmäisen siivouksen ajankohta. Tulemme kartoittamaan tarvittavat tehtävät sekä sopimaan siivouksen ajankohdasta ja kestosta. Tämän jälkeen siivooja saapuu toimistollenne ja pitää paikat puhtaana.

Toimistosiivous Helsinki, Espoo, Vantaa

 

Toimisto puhtaaksi ympäristöystävällisesti.

Kun tarvitset laadukasta ja luotettavaa toimijaa, vastaus on Timeout Siivouspalvelun toimistosiivous Helsinki. Teemme siivouksia Helsingin lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla. Toimistosiivouksissa käytämme korkealaatuisa allergisoimattomia siivousaineita ja siivousvälineitä. Näin olleen syntyy yrityksille puhtaat ja raikkaat toimistot arkisin ja viikonloppuisin. Kaikki työntekijämme ovat tausta-tarkistettuja ja koulutettuja siivousalan ammattilaisia. 

Toimistosiivous Helsinki

Toteutamme siivouksia Pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

Timeout Siiveouspalvelun toimistosiivouksen palvelut kattavat:

Pankit, toimistot Ravintolat ja myymälät

Koulut, päiväkodit Kiinteistöt ja portaikot

Vapaa-ajan tilat, kuntosalit Teollisuustilat ja tehtaat

Yhteistyömme yrityssiivousten parissa alkaa kartoituskäynnillä, jolloin kartoitetaan yrityksenne siivoustarpeet ja -kohteet, ota yhteyttä tästä.

Siivous suoritetaan sovittuun ajankohtaan mennessä sekä sovituin väliajoin suoritetaan myös ylläpitosiivous. Pääalueenamme on Helsinki, mutta tulemme nopeasti myös lähikaupunkeihin.

Ylläpitosiivouksella henkilökuntamme ylläpitää kohteessa sovitun puhtaustason sisältäen esim. lattia- ja kalustepintojen puhdistuksen, tekstiilihuollon, viherkasvien hoidon sekä tarvikepalvelun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous arkisin klo. 8:00-20:00 tai lauantaisin klo. 10:00-15:00. +358 44950 3128, [email protected].

Tilaa siisti työympäristö kätevästi tästä:

Toimistosiivous
Siivousvälineet ja siivousaineet:
Olemme kiinnostuneita: *
Siivouksen toivottu aloitus ajankohta, muuta huomioitavaa kohteesta.

Puhdas toimisto, terveellisempi työympäristö.

Perusteellisessa ja jatkuvassa toimistosiivouksessa paranee myös työntekijöitten terveys ja sairaustapaukset vähentyvät, koska toimisto on puhdas. Palveluvastaava huolehtii aina, että siivous tehdään juuri asiakkaan vaatimaa laatua ja puhtaustasoa ajatellen. Näin toimisto pysyy siistinä ja mielyttävänä vuoden jokaisena päivänä.

• Teemme toimisto ja yrityssiivousta myös viikonloppuisin.

• Siivoojamme ovat koulutettuja ja vakuutettuja.

Allergiatestatut, ekologiset puhdistusaineet.

• Viikoittaiset ylläpitosiivoukset Helsingissä.

• 100% tyytyväisyystakuulla.

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit siivoojamme huolehtivat toimistojen ja edustilojen puhtaanapidosta arkisin kuin myös viikonloppuisin.

Siivoojiemme tavoitteena on, että yrityksesi työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa.

Yrityssiivous toteutetaan aina asiakkaan aikatauluun sopivana ajankohtana. Tee tarjouspyyntö ja lähetä vain yllä oleva lomake sähköisesti, niin olemme sinuun yhteydessä.

Perusteellinen toimistosiivous lisää henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä, ja viihtyvyys puolestaan tehokkuutta. Myös ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus on huomioitu sekä työssä että siivoustarvikkeissa. Tarjoamme Helsingin alueella sijaitseville yrityksille mahdollisuutta säännölliseen sopimukseen.