Ikkunanpesu Pääkaupunkiseudulla.

Ikkunanpesu Helsingissä ja muualla Pääkaupunkiseudulla!

Ikkunanpesu ammattimaisesti.

Ikkunanpesu kannattaa tehdä perusteellisesti ainakin kerran vuodessa. TimeOut Siivouspalvelu Oy tarjoaa ikkunanpesua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Pääkaupunkiseudulla luotettavasti ja ammattimaisesti.

Hoidamme ikkunanpesut tehokkaasti jo vuosien kokemuksella ammattitaitoiset työntekijät ja nykyaikaiset siivousvälineet mahdollistavat puhtaat ja siistit ikkunat asiakkaillemme hetkissä. Tuomme omat siivousaineet ja -välineet, joten Sinun ei tarvitse murehtia niistäkään.

Tarjoamme myös ikkunanpesulle 100% tyytyväisyystakuun!

Ikkunanpesu Helsinki, Espoo, Vantaa ja muualla Pääkaupunkiseudulla - TimeOut Siivouspalvelu Oy

Ikkunoiden pesu Sopimusasiakkaille puoleen hintaan.

Tiesithän että jatkuvan kotisiivouksen tilaajille on ikkunoiden pesu aina puolet edullisempi kuin myös tekstiilipesu ja nanopinnoitus!

Ikkunanpesua tilatessa, muista myös tilata pesu sälekaihtimille ja parvekkeen laseille, jos nekin kaipaavat pesua. Huomioithan, että siivojalla pitäisi olla esteetön pääsy ikkunoille, joten siirräthän painavat huonekalut edestä pois.

  • Tuomme omat siivousvälineet ja siivousaineet.
  • Ympäristöystävälliset hajusteettomat siivousaineet.
  • Sopimusasiakkaille -50%
  • 100% Tyytyväisyystakuu!

Tilaa ikkunoiden pesu netistä edulliseen hintaan.

Ikkunoiden tulee olla lattiasta max 3 m. korkeudella ja avautua sisäänpäin. Sääölosuhteiden ollessa armottomat siirrämme ikkunanpesu aikaa. Tuomme siivousaineet ja välineet, mutta käytämmeme kodistasi löytyvää ämpäriä ja porrasjakkaraa.

Oletko sitä mieltä, että Sinulla voisi olla parempaakin tekemistä kotona kuin siivoaminen? Tilaa jatkuva kotisiivous niin voit rauhassa nauttia ihanan puhtaudesta ja kuuluivista eduista.

-50%
27,5€/h

Sopimusasiakkaalle kotitalousvähennyksen jälkeen 16,5€/h*

ikkunanpesu
55€/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen 33€/h*

1h = 2 kaksinkertaista ikkunaa*

Ikkunanpesu
Valitse ikkunatyyppi:
Pestävien ikkunoiden määrä, puhdistetaanko sälekaihtimet, toivottu ajankohta.