Siivousvälineet, puhtaan ympäristön puolesta!

Siivouspalveluita ekologisesti

Siivousaineet

Siivousvälineet Sinun ehdoillasi!

Siivousvälineet kätevästi kauttamme, käytämme kotisiivouksissa laadukkaita Method:in siivousaineita ja tehokkaita Kärcher:in siivousvälineitä.

Method-tuotteet on valmistettu biohajoavista, kasvipohjaisista raaka-aineista ja pullot 100 % kierrätetystä materiaalista. 

  • 12€ per siivouskerta (siivoojamme tuo tarvittavat siivousaineet) 
  • 12€ per siivouskerta (siivoojamme tuo tarvittavat välineet)

Hinnasto koskee vain sopimusasiakkaita, muuttosiivouksissa ja kertasiivouksissa välineet ja siivousaineet kuuluvat tarjoukseen.

Tilaa testi siivous!

Siivousvälineet 

Ympäristöystävällinen 

Siivouspalvelu!

Kotisiivouksen tilaajille tarjoamme mahdollisuutta jättää myös välineet ja siivousaineet palveluntuottajan vastuulle, näin olleen asiakkaamme ei tarvitse murehtia niistäkään.

Voimme toimittaa kartoituskäynnin yhteydessä listan siivousvälineistä ja siivousaineista jotka pitäisi kodista löytyä niin asiakas voi hyvin itse hankkia tarvittavat siivousaineet ja välineet.

Huomasithan, että muuttosiivouksissa ja kertasiivouksissa käytämme palvelun siivousvälineitä joten ne kuuluvat silloin tarjoukseen.

Siivousvälineet

Siivousvälineet

Ekologinen kotisiivous kätevästi tästä

Tarjouksen pyytäminen sido asiakasta mihinkään, täytä maksuton tarjouspyyntö tai soita suoraan asiakaspalveluun +358 449 503 128.

Kotisiivous
Osoite, neliömetrit, lemmikit, muuta huomioitavaa.
Lisäpalvelut:
Olen kiinnostunut: *

Method-tuotteiden pH-arvo?

Puhdistus- ja pyykinpesuaineemme on tarkoitettu juuri tietynlaisten tahrojen poistamiseen. kylpyhuoneesta löytyy erityisesti kalkkitahroja – ruokalautasilta ja muilta keittiöastioilta erilaisia pinttyneitä ruokia. kunkin puhdistus- tai pyykinpesuaineen pH-arvo määräytyy suhteessa likaan, jonka poistamiseksi se on suunniteltu. esimerkiksi rasvatahrojen poistamiseksi vaatteista tai tiskialtaasta tarvitaan alkalinen liuos (öljyn saippuoittamiseksi). tästä syystä pyykinpesuaineissamme on ja yleissuihkeissamme on korkea pH-arvo. kalkkisaostumiin puolestaan tehoavat happamat liuokset. niinpä kylpyhuoneiden puhdistusaineissa on yleensä matala, hapan pH. lisäksi herkkien pintojen (mm. graniitti) puhdistusaineissa on neutraali pH. myös käsisaippuoissamme on neutraali pH, mikä saa kätesi hehkumaan onnesta.

Methodin tuoksut luonnollisia vai synteettisiä?

Methodin tuoksuissa on sekä luonnollisia eteerisiä öljyjä että synteettisiä ainesosia. teemme tiivistä yhteistyötä tuoksutuottajiemme kanssa ja pyrimme luomaan innovatiivisia tuoksuja, jotka ylittävät jopa omat tiukat terveys- ja ympäristövaatimuksemme. kehittäessämme uusia tuoksuja varmistamme, että niihin käytetyt materiaalit ovat kaikin puolin terveellisiä ihmisille, lemmikeille, kodeille ja ympäristölle – aivan kuten teemme muidenkin ainesosien kohdalla. kaikkien method-tuoksuihin käytettyjen materiaalien tulee täyttää nämä minimivaatimukset ennen kuin niitä edes harkitaan käytettäväksi tuotteissamme. tarkemmin sanottuna kaikkien tuoksukomponenttien tulee todistetusti olla ärsyttämättömiä, myrkyttömiä ja allergisoimattomia, sekä tietysti täysin biohajoavia.

tuoksusekoituksemme sisältävät sekä luonnonperäisiä eteerisiä öljyjä että keinotekoisia täydentäviä komponentteja. eteeriset öljyt sisältävät luonnollisten tuoksujen olemuksen parhaassa muodossaan – keinotekoiset osat varmistavat mahdollisimman laajan aromipaletin vahvistamalla tai täydentämällä luonnontuoksuja. molempien komponenttien ainesosat ovat terveellisiä ja ympäristöystävällisiä sekä tuotettu vastuullisesti.

tuoksutuotannon prosessien tueksi method hyödyntää riippumatonta ympäristöntutkimuslaitosta (www.epea.com), joka auttaa meitä parhaiden mahdollisten tuoksukomponenttien tuntemuksessa.

Onko method luomua?

Ei, methodin tuotteet eivät ole luomua.

mielestämme terveellisten puhdistusaineiden kuvailemiseksi on olemassa asianmukaisempia termejä, jotka kertovat paremmin tuotteiden terveys- ja ympäristöeduista. suunnittelemme kaikki tuotteemme myrkyttömiksi ja biohajoaviksi. huomattava osa käyttämistämme raaka-aineista on luonnonperäisiä, ja varmistamme niiden eettisen alkuperän aina kun mahdollista. mielestämme kuitenkin keskittyminen tuotteidemme suotuisiin vaikutuksiin kuvastaa tuotteita paremmin kuin keskittyminen ainoastaan niiden raaka-aineiden tuotantomenetelmiin.