Usein kysytyt kysymykset

Ja vastaukset niihin!

Siivouspalvelun voit tilata kätevästi netistä täyttämällä maksuton tarjouspyyntö tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun: [email protected] tai soittamalla +358449503128. Laitamme yhteenvedon sähköpostiisi josta näet kaikki tärkeät tiedot liittyen tilaustasi.

Asiakkaamme saa valita tuommeko omat siivousvälineet ja siivousaineet vai käytetäänkö asiakkaan siivousvälineitä ja siivousaineita. Tilatessa kertasiivouksen tai ikkunanpesun siivousvälineet kuuluvat palveluun. Lue lisää siivousvälineistä.

Ehdottomasti voi! Sinun pitää vain ilmoittaa siitä tilatessa siivouspalvelun

Sopimusasiakkaille järjestetään aina sama tuttu ja luotettava Siistijä. Mikäli olet jo aikaisemmin tilannut meiltä siivouspalveluita ja haluat saman henkilön hoitavan myös kotisiivouksen otathan yhteyttä asiakaspalveluun [email protected] tai soittamalla +358449503128.

Voit! Toki suosittelemme, että annat siivoojalle työnrauhan ja vietät säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Kotisiivouksen ulkoistaminen mahdollistaa Sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Ilmoitamme sinulle aina etukäteen jos Siistijäsi on myöhässä ja selvitämme tilanteen Sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Siivouksen kestoon ja laatuun myöhästyminen ei vaikuta.

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.

2019 kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa. 

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 800 euron vähennyksen. Lisätiedot löydät tästä.

Kotisiivousta teemme pääsääntöisesti kaupungeissa Helsinki, Espoo ja Vantaa. Mutta järjestämme kotisiivousta myös muissa pääkaupunkiseudun kaupungeissa. Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen kotisiivouksen järjestämisestä.

Voit myös tilata muuttosiivouksen kaupunkeihin Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä muihin pääkaupunkiseudun kaupunkeihin. Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen muuttosiivouksen järjestämisestä.

Voit tehdä muutoksia tilaamani siivouspalveluun ja sen ajankohtaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa +358449503128 tai sähköpostilla [email protected]

Reklamaatio tulee jättää viimeistään vuorokausi siivouksesta.

Sovitun kotisiivouksen voi perua maksutta viikkoa ennen siivouskäyntiä. Voit perua siivouskäynnin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa +358449503128 tai sähköpostilla [email protected].

Meillä on vahinkojen varalta laaja vastuuvakuutus puoleen miljoonaan euroon saakka. Vahingon sattuessa otathan yhteyttä viimeistään samana päivänä asiakaspalveluun numerosta +358449503128  tai [email protected].

Suosittelemme, että käyt ensimmäisellä siivouskerralla yhdessä Siistijän kanssa läpi kotisi erityispiirteet, jotta hän voi huomioida ne työskennellessään. Ole huoletta, Siistijämme ovat alansa ammattilaisia ja osaavat myös kysyä tarvitsemansa asiat.

Tarjoamme senioreille siivouspalveluitamme arvonlisäverottomasti laissa säädetyllä tavalla. Kysy lisää asiakaspalvelusta: [email protected] tai soita asiakaspalveluun arkisin klo. 08:00 – 20:00 ja la. klo: 10:00 – 15:00 +358449503128

Kotisiivouksen hintaan sisältyy arvonlisävero sekä sopimusasiakkaille oikeutetut edut kuten -50% alennus tekstiili pesusta, ikkunanpesusta, nanopinnoituksesta sekä markkinoiden kattavin kotisiivous asiakaslähtöisesti.

 

Sopimusasiakkaille lähetämme laskun siivouspalveluista kuun ensimmäisenä päivänä. Kertasiivouksista laskutamme päivä siivouksen jälkeen.

Kotisiivouksen hinta muodustuu tuntihinnasta ja matkakorvauksesta. Kolmiossa ylläpitosiivous kestää 3h ja kotisiivous maksaa 114€. Laske hintalaskurilla hinta jatkuvalle kotisiivoukselle.

TimeOut Siivouspalvelun asiakkaana voit ansaita 75 € joka kerta, kun ystäväsi liittyy TimeOut :in asiakkaaksi. Myös ystäväsi saa 75 € alennuksen ensimmäisestä siivouksestaan, kun käyttää jakamaasi kutsukoodia tilatessaan siivouksen. Saat alennuksen automaattisesti seuraavasta siivouksestasi. Voit ansaita jopa ilmaisia siivouksia jakamalla koodiasi!

Muuttosiivouksen hinta muodustuu tuntihinnasta ja matkakorvauksesta. Kolmiossa muuttosiivous kestää 5h ja muuttosiivous maksaa 230€. Laske hintalaskurilla hinta muuttosiivoukselle.

Ikkunanpesussa hinta muodustuu tuntihinnasta ja matkakorvauksesta. Kuuden kaksinkertaisen ikkunan pesu kestää 2h ja ikkunanpesu maksaa 96€. HUOM: ikkunanpesu sopimusasiakkaille -50%. Tilaa ikkunanpesu kätevästi tästä.

Nanopinnoituksessa hinta koostuu suuresti kohteen neliömetreistä. Esim. 6m2 kylpyhuoneen nanopinnoitus maksaa 900€ < . Lue lisää nanopinnoituksesta tästä.

Tekstiilipesun hinta muodustuu tekstiilin suuruudesta esim. kahden istuttava vuodesohvan tekstiilipesu maksaa: 170€. Sopimusasiakkaille on tekstiilipesu -50% edullisempi. Lue lisää tekstiilipesusta tästä.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ottamalla yhteyttä siivousalan ammattilaisiin asia selviää hyvin nopeasti!

Kysymyksiä - Mielipiteitä?