UKK – Usein kysytyt kysymykset.

Ja vastaukset niihin!

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten tilaan kotisiivousken?

Puhtaan kodin voit tilata kätevästi netistä täyttämällä maksuton tarjouspyyntö tai soittamalla asiakaspalveluun. Laitamme yhteenvedon sähköpostiisi josta näet kaikki tärkeät tiedot liittyen tilaustasi. Tarjouspyyntö ei sitoa eikä velvoita asiakasta mihinkään.

Tuoko kotisiivooja omat siivousvälineet?

Asiakkaamme saa päättää tuommeko omat siivousvälineet vai käytetäänkö asiakkaan siivousvälineitä ja siivousaineita. Tilatessa kertasiivouksen tai ikkunanpesun siivousvälineet kuuluvat palveluun.

Hinnasto:

Ympäristöystävälliset siivousaineet +12€/per siivouskerta.

Imuri ja moppi + 12€/per siivouskerta.

Tarvitseeko minun siivota ennen siivoojan tuloa?

Ei todellakaan tarvitse, meidän ammattitaitoiset ja luotettavat siistijät hoitavat perusteellisen kotisiivouksen täysin itsenäisesti. Huomioithan, että tavaroitten tai huonekalujen siirtäminen on työntekijöillämme kielletty esim. ikkunanpesun tilattaessa varmistathan esteettömän pääsyn siivoojalle, kiitos!

Markkinoiden kattavin kotisiivous?

Kaikki tilat

 • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (korkeus alle 180cm).
 • Mattojen ja lattioiden imurointi.
 • Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali on soveltuva kosteapyyhintään).
 • Ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto.
 • Sohvan syväpuhdistus -50%.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä.
 • Roskien pois vieminen.

Kylpyhuone

 • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus).
 • Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään).
 • Tahrojen pyyhkiminen seinältä ja lattialta.
 • Altaan, hanojen ja suihkun puhdistus.
 • Lattioiden ja mattojen imurointi.
 • Wc-istuimen desinfiointi.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä.

Keittiö

 • Lattioiden ja mattojen imurointi, kaappien vetimien pyyhkimen.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä.
 • Likaisten tiskien laittaminen tiskikoneeseen.
 • Roskakorin pesu ja roska-astioiden tyhjennys.
 • Tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen pinnan puhdistaminen.
 • Astianpesukoneen täyttö, pesu ja tyhjennys (mikäli sovittu).
 • Mikroaaltouunin, jääkaapin, astianpesukoneen ulkopuolisten pintojen tahrojen poisto.

Makuuhuone

 • Sängyn petaaminen.
 • Lakanoiden vaihto (mikäli puhtaat lakanat on jätetty valmiiksi sängyn päälle).
 • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus).
 • Lattioiden ja mattojen imurointi, imurointi myös sängyn alta.
 • Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään).
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (pl ikkunat).
 • Makuuhuoneen siistiminen (tyynyjen järjestely jne…).

Voiko kotonani olla lemmikkejä siivouksen aikana?

Kyllä, ehdottomasti! Työntekijämme rakastavat lemmikkejä!

Vaihtuuko siivoojani joka kerta?

Sopimusasiakkaille järjestetään aina sama tuttu ja luotettava siivooja. Mikäli olet jo aikaisemmin tilannut meiltä siivouspalveluita ja haluat saman henkilön hoitavan myös kotisiivouksen otathan yhteyttä meihin soittamalla asikaspalveluun tai laittamalla viestä.

Miten hyödynnän kotitalousvähennystä?

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.

Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 800 euron vähennyksen. Lisätiedot löydät tästä.

Voiko olla kotona kotisiivouksen aikana?

Ehdottomasti voit! Toki suosittelemme, että annat siivoojalle työrauhan ja vietät säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Kotisiivouksen ulkoistaminen mahdollistaa Sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Miten maksan siivouksesta?

Sopimusasiakkaille lähetämme laskun siivouspalveluista aina kuun ensimmäisenä päivänä. Kertasiivouksista laskutamme päivä siivouksen jälkeen.

Mitä jos taloudessamme on sairastapaus?

Mikäli kyseessä on tavanomainen flunssa, suoritamme siivouksen normaalisti. Siivoojamme ottaa sairastamisen huomioon siivousjärjestyksessä sekä hygieniassa. Vatsatauti tilanteessa ilmoitathan siitä meille etukäteen jotta voisimme siirtää siivouksen ajankohtaa.

Mitä jos siivooja on myöhässä?

Ilmoitamme sinulle aina etukäteen jos siivoojasi on myöhässä ja selvitämme tilanteen Sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Siivouksen kestoon ja laatuun myöhästyminen ei vaikuta.

Mitä jos siirrän/peruutan sovitun siivousajan?

Sovitun siivousajan siirtäminen onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai soittamalla. Mikäli olet saanut jo laskun siivouksesta siirtäminen / peruutus tullaan huomioimaan seuraavassa laskutuksessa. Muistithan että asiakkaalla on oikeus siirtää tilaamansa palvelu ilmoittamalla TimeOut Siivousapalvelulle siitä kaksi (7) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme sovitun palvelun hinnasta 50 %. Mikäli peruutus tehdään sovittuna suorituspäivänä, veloitamme palvelun täysimääräisesti.

Method-tuotteet

Method-tuotteiden pH-arvo?

Puhdistus- ja pyykinpesuaineemme on tarkoitettu juuri tietynlaisten tahrojen poistamiseen. kylpyhuoneesta löytyy erityisesti kalkkitahroja – ruokalautasilta ja muilta keittiöastioilta erilaisia pinttyneitä ruokia. kunkin puhdistus- tai pyykinpesuaineen pH-arvo määräytyy suhteessa likaan, jonka poistamiseksi se on suunniteltu.

esimerkiksi rasvatahrojen poistamiseksi vaatteista tai tiskialtaasta tarvitaan alkalinen liuos (öljyn saippuoittamiseksi). tästä syystä pyykinpesuaineissamme on ja yleissuihkeissamme on korkea pH-arvo.

kalkkisaostumiin puolestaan tehoavat happamat liuokset. niinpä kylpyhuoneiden puhdistusaineissa on yleensä matala, hapan pH.

lisäksi herkkien pintojen (mm. graniitti) puhdistusaineissa on neutraali pH. myös käsisaippuoissamme on neutraali pH, mikä saa kätesi hehkumaan onnesta.

Methodin tuoksut luonnollisia vai synteettisiä?

Methodin tuoksuissa on sekä luonnollisia eteerisiä öljyjä että synteettisiä ainesosia. teemme tiivistä yhteistyötä tuoksutuottajiemme kanssa ja pyrimme luomaan innovatiivisia tuoksuja, jotka ylittävät jopa omat tiukat terveys- ja ympäristövaatimuksemme. kehittäessämme uusia tuoksuja varmistamme, että niihin käytetyt materiaalit ovat kaikin puolin terveellisiä ihmisille, lemmikeille, kodeille ja ympäristölle – aivan kuten teemme muidenkin ainesosien kohdalla. kaikkien method-tuoksuihin käytettyjen materiaalien tulee täyttää nämä minimivaatimukset ennen kuin niitä edes harkitaan käytettäväksi tuotteissamme. tarkemmin sanottuna kaikkien tuoksukomponenttien tulee todistetusti olla ärsyttämättömiä, myrkyttömiä ja allergisoimattomia, sekä tietysti täysin biohajoavia.

tuoksusekoituksemme sisältävät sekä luonnonperäisiä eteerisiä öljyjä että keinotekoisia täydentäviä komponentteja. eteeriset öljyt sisältävät luonnollisten tuoksujen olemuksen parhaassa muodossaan – keinotekoiset osat varmistavat mahdollisimman laajan aromipaletin vahvistamalla tai täydentämällä luonnontuoksuja. molempien komponenttien ainesosat ovat terveellisiä ja ympäristöystävällisiä sekä tuotettu vastuullisesti.

tuoksutuotannon prosessien tueksi method hyödyntää riippumatonta ympäristöntutkimuslaitosta (www.epea.com), joka auttaa meitä parhaiden mahdollisten tuoksukomponenttien tuntemuksessa.

Onko method luomua?

Ei, methodin tuotteet eivät ole luomua.

mielestämme terveellisten puhdistusaineiden kuvailemiseksi on olemassa asianmukaisempia termejä, jotka kertovat paremmin tuotteiden terveys- ja ympäristöeduista. suunnittelemme kaikki tuotteemme myrkyttömiksi ja biohajoaviksi. huomattava osa käyttämistämme raaka-aineista on luonnonperäisiä, ja varmistamme niiden eettisen alkuperän aina kun mahdollista. mielestämme kuitenkin keskittyminen tuotteidemme suotuisiin vaikutuksiin kuvastaa tuotteita paremmin kuin keskittyminen ainoastaan niiden raaka-aineiden tuotantomenetelmiin.

Ukk

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ottamalla yhteyttä asia selviää hyvin nopeasti!

Kysymyksiä - Mielipiteitä?