Toimistosiivous Pääkaupunkiseudulla.

Siivouspalveluita yrityksille!

Toimistosiivous Pääkaupunkiseudulla.

Toimistosiivous Helsinki, Espoo, Vantaa ja muualla Pääkaupunkiseudulla perusteellisesti ja kätevästi TimeOut Siivouspalvelulta. Sovimme ensimmäisen siivouksen ajankohdan ja tulemme kartoittamaan tarvittavat tehtävät sekä sopimaan siivouksen ajankohdasta ja kestosta jonka jälkeen siivooja saapuu toimistollenne ja pitää paikat puhtaana.

Toimistosiivous Helsinki, Espoo, Vantaa

 

Toimisto puhtaaksi ympäristöystävällisesti.

Toimistosiivous toteutetaan käyttämällä korkealaatuisa toimistosiivoukseen tarkoitettuja siivousaineita ja siivousvälineitä. Näin olleen syntyy yrityksille puhtaat ja raikkaat toimistot arkisin ja viikonloppuisin. Kaikki työntekijämme ovat tausta-tarkistettuja ja koulutettuja siivousalan ammattilaisia. 

Toimistosiivous Helsinki

Toteutamme siivouksia Pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

Pankit, toimistot Ravintolat ja myymälät

Koulut, päiväkodit Kiinteistöt ja portaikot

Vapaa-ajan tilat, kuntosalit Teollisuustilat ja tehtaat

Yhteistyömme yrityssiivousten parissa alkaa kartoitus käynnillä, jolloin kartoitetaan yrityksenne siivoustarpeet ja -kohteet, ota yhteyttä tästä.

Työ suoritetaan sovittuun ajankohtaan mennessä ja sovituin väliajoin suoritetaan myös ylläpitosiivous.

Ylläpitosiivouksella henkilökuntamme ylläpitää kohteessa sovitun puhtaustason sisältäen esim. lattia- ja kalustepintojen puhdistuksen, tekstiilihuollon, viherkasvien hoidon sekä tarvikepalvelun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous arkisin klo. 8:00-20:00 tai lauantaisin klo. 10:00-15:00. +358 44950 3128, [email protected].

Tilaa puhdas työympäristö kätevästi tästä:

Toimistosiivous
Siivousvälineet ja siivousaineet:
Olemme kiinnostuneita: *
Siivouksen toivottu aloitus ajankohta, muuta huomioitavaa kohteesta.

Puhdas toimisto, terveellisempi työympäristö.

Perusteellisessa ja jatkuvassa toimistosiivouksessa paranee myös työntekijöitten terveys ja sairaustapaukset vähentyvät koska toimisto on puhdas ja palveluvastaava huolehti siitä että sovittu laatu ja puhtaus pysyy jatkossakin.

• Teemme toimisto ja yrityssiivousta myös viikonloppuisin.

• Siivoojamme ovat koulutettuja ja vakuutettuja.

Allergiatestatut, ekologiset puhdistusaineet.

• Viikoittaiset ylläpitosiivoukset.

• 100% tyytyväisyystakuulla.

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit siivoojamme huolehtivat toimistojen ja edustilojen puhtaanapidosta arkisin kuin myös viikonloppuisin.

Siivoojiemme tavoitteena on, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa.

Perusteellinen toimistosiivous lisää henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä, ja viihtyvyys puolestaan tehokkuutta. Myös ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus on huomioitu sekä työssä että siivoustarvikkeissa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta säännölliseen sopimukseen.